PRGARIJA_LOGO-24

Javni natečaj za izbor najlepših fotografij Zasipa

Turistično društvo Zasip razpisuje javni natečaj za izbor fotografij z naslovom “Okol’ške podobe raja”.

Namen javnega natečaja je izbor najlepših fotografij, ki jih bo TD razstavilo v sklopu letošnjega krajevnega praznika v mesecu avgustu ter jih uporabljala za namen promocije, oglaševanje in dekoracije. Predmet javnega natečaja so fotografije, ki se tematsko nanašajo na območje KS Zasip, vsebinsko pa lahko zajemajo vse, kar je po mnenju avtorja originalno za našo lokalno skupnost (naravne in kulturne znamenitosti, posebnosti kraja, prebivalci, detajli, kulinarika, tradicija ipd.). Avtorji lahko na natečaj oddajo do 10 fotografij, priporočljiva oziroma zaželena resolucija fotografij za objave v medijih pa je 300 dpi. Vsaka fotografija naj bo označena z naslovom, letnico nastanka in kratko vsebino fotografije. K fotografiji/jam pa naj avtorji priložijo izpolnjen obrazec z lastnimi podatki (ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-naslov) in izjavo o uporabi ter avtorstvu prijavljenih fotografij. Pogoji razpisa in obrazci bodo objavljeni na spletni strani www.zasip.si, lahko pa nas kontaktirate preko info@zasip.si in vam jih pošljemo preko elektronske pošte. 

Strokovna komisija (predstavnik fotografskega kluba, predstavnik TD Zasip, predstavnik KS Zasip) bo izbrala najlepše fotografije za razpisano tematiko in jih nagradila z naslednjimi nagradami:     

1. mesto: Avantura z Zipline Dolinka;

2. mesto: Izlet s TD Zasip

3. mesto: Darilni bon v gostilni Kurej.

Nagrajene fotografije se bodo uporabile na spletni strani KS Zasip, za izdelavo razglednic, na plakatih, prospektih in ostalem promocijskem materialu. Zavezujemo se, da bomo slike v vseh objavah ustrezno označili z imeni avtorjev. Vse fotografije, ki bodo prispele na natečaj, bomo hranili v arhivu društva. 

Prijavitelji naj svoje prijave oddajo po pošti na naslov Turistično društvo Zasip Sebenje 6 4260 Bled ali preko elektronske pošte na info@zasip.si najkasneje do 1.6.2019.

Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivi na 040 353 979 (Mateja).  

Vabljeni k sodelovanju!

Javni natečaj Okol’ške podobe raja – obrazec

Share post :

Facebook
Twitter
LinkedIn