PRGARIJA_LOGO-24.png

Ponudba

APARTMAJI GORENC BLED ***

Idila v Zasipu, tip pod cerkvijo Sv. Katarine na Homu.

Nastanitev ponuja teraso, pogled na mesto, predel za sedenje, kabelsko TV z ravnim zaslonom, popolnoma opremljeno kuhinjo s hladilnikom in s kuhalno ploščo ter zasebno kopalnico s prho in z brezplačnim toaletnim priborom. Balkon s pogledom na gore je na voljo v vseh enotah.

Naslov: Zasio Rebr 23, 4260 Bled

APARTMA FEKONJA **

V prijetnem in domačem okolju vam ponujamo apartma, parkirišče, shrambo za športno opremo, zasebnost, tišino in neokrnjeno naravo.

Naslov: Pod hribom 12, 4260 Bled

APARTMAJI – SOBE MARIA ***

Nastanitev se nahaja v alpski hiši iz 19. stoletja in ponuja sobe ali apartmaje z balkonom. Gostišče nudi brezplačno parkirišče, uporabo vrta z opremo za peko na žaru ter shrambo za smučarsko opremo.

Naslov: Rebr 3, 4260 Bled

APARTMAJI PREŠEREN ***

Družinsko vodena nastanitev v podeželskem slogu Apartmaji & Sobe Prešeren se nahaja le 2 km od središča Bleda ter ponuja lepo urejene in udobno opremljene dvoposteljne ali triposteljne sobe ter apartmaje.
 

Naslov: Rebr 12, 4260 Bled

 

APARTMAJI RAKOVEC PETRA ***

Nastanitev Apartments Petra je obdana z bujnim rastlinjem in nudi sodobno ter tradicionalno opremljene apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom.Večina apartmajev ima tudi balkon ali teraso.

Naslov: Ledina 28, 4260 Bled

APARTMAJI SKOK ***

Nastanitev Apartments Skok ponuja sobi in apartmaja z opremo za samostojno pripravo hrane, brezplačno izposojo koles in brezplačen brezžični internet. Sprostite se lahko na vrtu in terasi. Na voljo je tudi shramba za smučarsko opremo.

Naslov: Rebr 18, 4260 Bled

APARTMAJI TAVČAR ****

Nastanitev Tavčar se nahaja na mirni lokaciji v bližini Triglavskega narodnega parka, 2 km od središča Bleda in Blejskega jezera in ponuja dve sobi ter dva apartmaja. Zjutraj vam pripravijo samopostrežni zajtrk.

Naslov: Ledina 2, 4260 Bled

APARTMAJI VESNA ***

Nastanitev Apartments Vesna se nahaja na mirni lokaciji in ponuja zelen vrt, brezplačen brezžični internet, brezplačno parkirišče, opremo za peko na žaru in možnost najema koles ter otroško igrišče.

Naslov: Rebr 8a, 4260 Bled

APARTMAJI VIDIC ***

Nastanitev Apartments Vidic se nahaja na mirni lokaciji v naselju Zasip in ponuja udobno opremljene apartmaje in sobe z brezplačnim brezžičnim internetom ter uporabo opreme za peko na žaru in vrta z vrtno garnituro.

Naslov: Polje 7, 4260 Bled

PENZION PETER & VERA ŠORL ***

Penzion ponuja apartmaje in sobe v novi, udobni in prostorni hiši, ki je prirejena in dostopna tudi invalidom. Prostor okoli hiše je primeren za otroke in igro. Organiziramo skupinske izlete v bližnjo okolico.

Naslov: Stagne 34, 4260 Bled

APARTMAJI ŠORL ***

Apartma ponuja spalnico, dnevno sobo s sedežno garnituro, opremljeno kuhinjo, kopalnico, parkirišče in brezplačen internet.

Naslov: Stagne 32, 4260 Bled

J&T APARTMA ZASIP

Apartma za 3 osebe, z možnostjo dodatnega ležišča ponuja kabelsko televizijo in wifi ter ima lastno parkirišče in teraso.

Naslov: Sebenje 88, 4260 Bled

APARTMAJI REPINC ***

Ležišča: 11 (A2, A5, A4)

Naslov: Sebenje 71, 4260 Bled